Passion for Wine


Wijnworkshops & meer


Meer weten over wijn?
Boek een wijnproeverij!


Mail naar info@passionforwine.nl voor meer informatie.

Wijnen

Rosé


MAD de Provence - Rosé

Een mooie zalmroze rosé gemaakt van onder andere Grenache druiven. Lekker droog. Geweldig aperitief, maar ook in de tuin of bij de BBQ is hij heerlijk!

€9,99

Cielo - Pinot Grigio Blush Rosé

Een lekkere lichte rosé gemaakt van de Pinot Grigio druiven. Fruitig en fris van smaak. Een lekker wijntje voor een warme zomer die ook nog goed betaalbaar is. 
 

€5,99

   NU

€4,99


Wit


Terredavino - Gavi di Gavi

Onze oude bekende: deze italiaanse wijn wordt gemaakt van witte Cortese druiven. Strogeel van kleur, lekker droog maar ook fruitig met een zuurtje in de afdronk. Heerlijk voor bij zomerse gerechten en voor bij de BBQ.

 €10,99

Barrancôa - Vinho Branco

Dit is een typische volle Portugese witte wijn. Ondanks zijn volheid heeft deze wijn heerlijke tonen van fris fruit en een lange rijke afdronk. Je kan er goed bij eten of hem lekker als borrelwijn drinken.

€7,99

Tower Rock - Marlborough Sauvignon Blanc

Deze Sauvignon blanc is een lekkere stuifende wijn die hoog in zijn zuren zit. Hierdoor heeft hij een typische Marlborough smaak en is deze wijn vooral een goede borrelwijn maar wel erg lekker bij een salade met geitenkaas. 

€7,99

Les 5 Vallees - Chardonnay

Dit is een typische Chardonnay. De kleur is mooi goudgeel met de geur van tropisch fruit. Een heerlijke volle wijn met een lange afdronk voor een super prijs.
 

€5,99


Rood


Leth - Blauer Zweigelt

Een erg fruitige wijn met uitgesproken kersen tonen. Hij is heel vol van smaak met de daarbij behorende zachte tanines die in de afdronk lang aanblijven. Deze wijn kan licht gekoeld gedronken worden. Een topper voor bij de BBQ.

€7,99

Luccarelli - Sangiovese/Primitivo

Deze rode wijn wordt gemaakt van Primitivo en Sangiovese druiven. De Luccarelli heeft mooie robijnrode kleur een rijke geur van rood fruit. Een prachtige wijn met veel smaak voor een kleine prijsje. 
 

€5,99

El Pacto - Rioja

Een Rioja zoals een Rioja hoort te zijn. Stevig van smaak met een goede dosis aan fruit en hout. Een top wijn die indruk maakt. 
 

€12,99Wijnbestellingen kunnen zowel telefonisch als per email doorgegeven worden. Wij proberen uw wijnen binnen 5 werkdagen thuis te bezorgen. Bezorgingen gaan altijd op afspraak. Bezorging in Alkmaar e.o.* is gratis vanaf 12 flessen. Bezorging in Amsterdam e.o. alleen op aanvraag.
* Onder Alkmaar e.o. vallen: (Alkmaar, Broek op Langedijk, Sint Pancras, Heiloo, Egmond, Castricum, Bergen, Schoorl, Warmenhuizen, Tuitjenhorn, Noord-Scharwoude, Zuid-Scharwoude, Heerhugowaard)

© Copyright 2019 Passionforwine     |    Kvk. 53659430    |    Algemene Voorwaarden    |    Webdesign by GetYos